Site Loader
Borang Tempahan
No. 61, Jalan AU3/1, Ulu Kelang, 54200 Kuala Lumpur

FUDEC DESIGN

Ditubuhkan pada tahun 1998, Fudec Design Sdn Bhd adalah merupakan Syarikat Pengilang Kabinet yang mengkhususkan dalam Pembuatan dan Pemasangan Kabinet.

Encik Wan Shakir merupakan Pengasas  Syarikat Fudec Design Sdn. Bhd. sangat berpengalaman luas dalam bidang Pembuatan Kabinet dan Renovasi Interior. Fudec Design amat mementingkan kerja Team (Berpasukan) supaya mutu dan kualiti setiap projek dapat dilaksanakan dengan baik. Pemantauan quality control (QC) amat dititikberatkan bermula dari Designer (Konsultasi), Pengukuran Kabinet, Pengilang (Pemprosesan) sehinggalah ke Proses Pemasangan.

Selama beberapa Dekad berada dipasaran, Fudec Design sentiasa berusaha mempertingkatkan Intergriti Syarikat, Inovasi Reka Bentuk dan Khidmat Pelanggan secara konsisiten. Selain daripada itu, Fudec Design juga memberi harga yang berpatutan .

previous arrow
next arrow
Slider

Team Designer kami sedia berkongsi Idea, bersama-sama pelanggan dalam Reka Bentuk Kabinet Dapur dan Almari Baju yang Klasik, Moden atau Kontemperari sesuai dengan keadaan kediaman pelanggan. Tidak kira betapa rumitnya ruangan kediaman anda kami sedia memberi penyelesaian yang terbaik. Selain daripada itu, kami juga merupakan Pereka Ruangan.

 

Mendengar dan Memahami keperluan pelanggan ,adalah Misi dan Visi Fudec Design. Keutamaan kami adalah memberi cadangan dalam segala aspek berkaitan dengan gaya Reka Bentuk, pemilihan jenis bahan dan kekemasan mengikut pada bajet pelanggan kami. Malah, kami juga memberi penyelesaian kewangan kepada pelanggan-pelanggan daripada mengeluarkan wang secara berlebihan. Selain itu, Fudec Design menyedia lakaran untuk Kabinet Dapur dan Almari Pakaian yang anda Impikan.

FUDEC DESIGN DI MEDIA SOSIAL

Platform terkuat Fudec Design. Stay up to date dengan kesemua aktiviti di fanpage Fudec.

Tempat feveret Fudec Design! Quotes,story & peluang anda memenangi hadiah misteri Fudec.

Cara paling personal untuk berinteraksi 1-1 komunikasi dengan tim Fudec Design.

Fudec Design rakaman video-video testimonial terkini sensasi dari customer Fudec.